10 Квітня 2020
Новини

На Волині на вихідних — особливий режим карантину

На Волині на вихідних — особливий режим карантину

На Волині 11-12 квітня діятиме особливий режим карантину — з 13:00 суботи, 11 квітня, до 6:00 понеділка, 13 квітня. Водночас інформація про те, що не працюватимуть продуктові магазини не підтвердилася.

Так, з 13:00 суботи до 06:00 понеділка волинян просять не виходити з дому та придбати необхідні продукти та ліки заздалегідь.

Додаткові обмежувальні заходи прийняли, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні, на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулась під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка 09 квітня.

«Сподіваюся, що волиняни із розумінням поставляться до вимушених дій, які вводяться в області, аби унеможливити швидке розповсюдження та масове захворювання коронавірусною інфекцією. Завдяки нашим спільним діям ситуація в області контрольована. Якщо населення продовжуватиме дотримуватися рекомендацій, то з карантину можемо вийти в травні, а не у вересні, як прогнозують», - наголосив голова облдержадміністрації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, карантин, коронавірус
В тему