6 Квітня 2020
Новини

«Волинян, які працювали за кордоном, на обсервацію не відправляють», – заступниця голови ОДА

«Волинян, які працювали за кордоном, на обсервацію не відправляють», – заступниця голови ОДА
Фото ілюстративне

На Волині люди, які повернулися з-за кордону, підписують лише пам’ятку про самоізоляцію.

Про це 6 квітня під час онлайн-брифінгу у Волинській ОДА повідомила заступниця голови обласної державної адміністрації Тетяна Щербак, - пише ІА "Волинські новини".

«За станом на сьогодні, волинян, які працювали за кордоном, та повернулися додому, на обсервацію не відправляють. Усі вони підписують відповідну пам’ятку про самоізоляцію, і, відповідно, самоізольовуються. Якщо бачитимемо, що люди порушуватимуть режим самоізоляції, або ж їх буде настільки багато, що ми не зможемо фізично їх контролювати, ми будемо вимушені поселяти їх на обсервацію. На щастя, для цього у нас є не лише санаторій у Згоранах», – зазначила посадовиця.

Натомість, вона зауважила, що відсьогодні контроль за самоізоляцією волинян буде більш жорстким.

«Всі люди, які йдуть на самоізоляцію, мусять 14 днів обов’язково її дотримуватись. Щодо умов та відповідальності, то вона лягає на людей, що знаходяться на самоізоляції. Якщо цих умов не будуть дотримуватись, ми будемо змушені відправляти їх на 14-ти денну обсервацію», – акцентувала Щербак.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що усі громадяни України, котрі в’їжджатимуть на територію Волинської області через пропускні пункти «Ягодин», «Пулемець», «Доманово» та «Дольськ», зобов’язані проходити обов’язкову двотижневу обсервацію. Виняток становлять водії вантажних транспортних засобів. Про це йшлося під час онлайн-брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції 1 квітня цього року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: карантин, коронавірус, Волинь
В тему