20 Березня 2020
Новини

Луцьк і коронавірус: на час карантину таксисти запровадили єдиний тариф

Луцьк і коронавірус: на час карантину таксисти запровадили єдиний тариф

На час карантину лучанам варто звертати увагу на наявність у водія спеціального дозволу на перевезення! Цей дозвіл свідчить про те, що в автомобілі здійснено дезінфекцію для знезараження і захисту від можливого поширення коронавірусу.

Вісім служб таксі – "Морячок", "Хіт", "Козачок", "Еліт", "Експрес", "Максім", "Сім", "Євротаксі"  - перевозитимуть лучан за єдиним тарифом та в продезинфікованих машинах. Таку ініціативу запропонував голова громадської організації Волинської асоціації перевізників таксі Сергій Романчук, який звернувся до Луцької міської ради із пропозицією співпраці для організації безпечного перевезення пасажирів у службах таксі, в автомобілях яких буде дотримано санітарних норм та здійснено якісне знезараження салонів авто.

На час карантину в Луцьку серед зазначених служб таксі діятиме єдиний тариф – 6 грн за кілометр, 10 грн при перевезенні за містом, 35 грн – посадка пасажирів. Перевищення вказаного тарифу на час карантину недопустиме. Також у цей складний період недопустимо нехтувати правилами безпеки, тому обов’язково перед використанням таксі попросіть у водія дозвіл, який засвідчує, що автомобіль пройшов дезінфекцію!

Якщо ж такий дозвіл не надано, пасажири можуть відмовитися від використання авто, викликавши інше із вказаних служб. Також про порушення нового порядку використання служб таксі можна повідомляти на «гарячу лінію» 15-80.

Зазначені служби таксі отримуватимуть спеціальні розчини для дезінфекції та дезінфікуватимуть свої автомобілі. Раз на день кожне авто із зазначених служб буде проходити перевірку на якість проведеної дезінфекції у відведеному для цього місці по вул Глушець із допомогою спеціальної апаратури. Перевірка авто займає до хвилини часу.

Зазначені служби таксі прийматимуть пасажирів виключно в масках для здійснення безпечних перевезень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, таксі, Фото
В тему