11 Березня 2020
Новини

Коли в школах Луцька введуть карантин

Коли в школах Луцька введуть карантин

У Луцьку чекають на офіційний текст постанови Кабміну про запровадження карантину через загрозу епідемії коронавірусної інфекції.

Про це у коментарі ІА "ВолиньPost" розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

За його словами, завтра, 12 березня, планують скликати позачерговий виконком і прийняти рішення щодо карантинних заходів.

Нагадаємо, уряд заявив про введення карантину в навчальних закладах строком на три тижні, а також запропонував ввести обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів.

Також виділять 100 мільйонів гривень на першочергову закупівлю засобів індивідуального захисту для поточних потреб міністерств, відомств та служб і для поповнення держрезерву. Задля виконання цього рішення до 1 червня заборонять експорт товарів протиепідеміологічного призначення, щоб гарантувати забезпечення необхідними засобами захисту населення.

Крім того, прийняли рішення закупити інфрачервоне обладнання для проведення скринінгу на відстані в міжнародному аеропорті «Бориспіль».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, коронавірус, карантин
В тему