8 Березня 2020
Новини

Як у Луцьку змінять проспект Волі

Як у Луцьку змінять проспект Волі

У Луцьку над хочуть зробити капітальний ремонт проспекту Волі та озеленити його.

Про це на сторінці в Facebook написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

За його словами, головний проспект міста перебуває в ганебному стані, естетично непривабливий та непридатний ні для пішоходів, ні для автомобілістів.

"Останні 2 місяці ми працювали над детальним коригуванням проектно-кошторисної документації, з‘ясовували і уточняли найменші деталі капітального ремонту, працювали над естетичною стороною капітального ремонту та озелененням. Сьогодні міською радою оголошено процедуру тендерної закупівлі щодо капітального ремонту пр. Волі. Аукціон відбудеться 24 березня", - йдеться у дописі.

До слова, в межах капітального ремонту передбачено:

1. Заміну аварійних ділянок водогону та зливової каналізації.
2. Повну заміну асфальтного покриття з підсиленням основи у місцях, де це є необхідно, перекладання існуючого гранітного бордюрного каменю.
3. Повний капремонт тротуарів та технічної смуги, яка буде використовуватися як паркувальне місце.
4. Висадку 73 дерев, 495 кущів, 550 багаторічних рослин та декоративних квітів, посів 5510  м² газонів, кронування існуючих дерев.
4. Заміну старого освітлення на сучасне LED-освітлення, встановлення декоративних кованих світильників на пішохідній зоні по тротуарах, реставрація та фарбування існуючих металевих опор, заміна електрошаф.
5. Облаштування лав та смітників по усій протяжності проспекту, встановлення обмежуючих стопчиків та декоративних турнікетів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ремонт доріг
В тему

Останні матеріали