6 Березня 2020
Новини

Українських військових обстріляли ракетною зброєю

Українських військових обстріляли ракетною зброєю

Під час обстрілів на фронті бойових дій на Донбасі отримав поранення один український військовий.

Всього протягом 5 березня збройні формування Російської Федерації 10 раз порушили режим припинення вогню. Про це повідомили в пресцентрі Операції Об'єднаних сил на Facebook.

Один обстріл був зафіксований в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме:

  • поблизу населеного пункту Авдіївка – з міномета калібру 82 мм, 4 постріли з станкового протитанкового гранатомета, а також вів вогонь з протитанкового ракетного комплексу, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив дев'ять обстрілів наших позицій, а саме:

  • два рази поруч з Зайцевим – з 82-мм мінометів, а також вівся обстріл з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї;

  • неподалік Новотошківського – з міномета калібру 120 мм - 10 хв;

  • чотири рази в районі населеного пункту Оріхового – зі ствольної артилерії калібру 122, з мінометів калібру 120 мм;

  • поблизу Новозванівки – з протитанкового ракетного комплексу;

  • поруч з Луганським – зі станкового протитанкового гранатомета, а також противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Крім цього, за минулу добу противник зробив провокаційний обстріл ділянки розведення №3, застосувавши стрілецьку зброю. Постраждалих немає. Вогонь українські захисники не відкривали - з нашого боку режим тиші були дотримані", – повідомили в ООС.

Війська <a href=Росії вдарили ракетами по ЗСУ: пролилася кров" src="https://i.obozrevatel.com/gallery/2020/3/6/05-03-2020.jpg" data-large-src="https://i.obozrevatel.com/gallery/2020/3/6/05-03-2020.jpg" />

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, росія, Україна
В тему