10 Лютого 2020
Новини

Погрози Зеленському: Марусю Звіробій відпустили під особисте зобов'язання

Погрози Зеленському: Марусю Звіробій відпустили під особисте зобов'язання

Волонтерці Марусі Звіробій (Олені Біленький), яку підозрюють в погрозі вбивством Володимиру Зеленському, обрали запобіжний захід.

Прокурор зазначив, що підозрювана офіційно безробітна. Він наполягав на обранні запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання і просив зобов'язати Звіробій здати закордонний паспорт, прибувати до слідчого і носити електронний браслет, - пише "Сьогодні".

Суддя, повернувшись з дорадчої кімнати, прийняв рішення повністю задовольнити клопотання прокурорів. Таким чином волонтеру Звіробій обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання до 9 квітня і вона буде змушена носити електронний браслет, приходити до слідчих на першу ж вимогу.

Нагадаємо, в кінці жовтня 2019 року нардеп Софія Федина разом з волонтером Марусею Звіробій запустили в соцмережах стрім, в якому коментували поїздку президента в Золоте, де він різко поспілкувався з ветеранами-добровольцями. Політик і волонтер обговорювали варіанти можливої загибелі глави держави на Донбасі. У ДБР вже кваліфікували дії Федини і Звіробій по ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України (Погроза вбивством щодо президента України). Читайте всі подробиці скандалу з Федіною і Звіробій, пов'язаного з погрозами Зеленському.

28 листопада в будинок Звіробій прийшли з обшуком детективи Держбюро розслідувань. Пізніше сама Звіробій розповіла, що у неї вилучили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, суд
В тему