10 Лютого 2020
Новини

На Волині розбився мотоцикліст і KАМАЗ збив пішохода

На Волині розбився мотоцикліст і KАМАЗ збив пішохода

У ніч на понеділок, 10 лютого, в райцентрі Шацьк мотоцикл «Viper V250» з двома пасажирами врізався в бетонну опору зв’язку. Мотоцикліст загинув на місці ДТП.

Пригода сталася по вулиці Незалежності близько першої години ночі, інформують у пресслужбі поліції Волині. За кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель села Мельники Шацького району. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці ДТП. Попередньо відомо, що 19-річний та 26-річний пасажири мотоцикла не травмувалися, повідомляють у поліції Волині.

У суботу, 8 лютого, близько 14 години по вулиці Конякіна у Луцьку вантажівка «KАМАЗ» на смерть збила перехожого. За кермом транспортного засобу перебував 28-річний житель Луцького району. Водій допустив наїзд на 50-річного жителя обласного центру, котрий перетинав проїжджу частину дороги. Перехожий помер в автомобілі швидкої медичної допомоги.

За обома фактами смертельних ДТП слідчі поліції області відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, дтп, смерть
В тему

Останні матеріали