4 Лютого 2020
Новини

У «Промені» виступить комедійний театр «Чорний квадрат»

У «Промені» виступить комедійний театр «Чорний квадрат»
Фото ілюстративне

Вистава театру "Чорний квадрат" "Ти моє все" відбудеться 21 березня о 19:00 в РЦ "Промінь".

"Якщо Ви бачили "Ти моє все" (першу версію), то, як би це дивно не здавалося, "Ти моє все-2" з новими акторами, викличе у Вас божевільний захват. Від пізнавання і здивування. Окремий і неможливий для інших театрів випадок, коли одна і та ж п'єса у виконанні інших акторів стає новою виставою", - кажуть організатори.

У ній присутня легка атмосфера, не позбавлена життєвих труднощів і зіткнень, а так само незвичайних і яскравих персонажів. Хороші забавні діалоги, що забезпечують веселий настрій упродовж усієї п'єси. Що до самого сексу? Він є. Абсолютно відверті сентенції з блискучим образним гумором.

"Ти моє ВСЕ" - це історія, що ідеалізується, неймовірна, запаморочлива, яку приємно і треба подивитися увечері з приємною компанією. Тому що після вистави є ризик обговорювати її до самого ранку. Бажання і розуміння, довіра і ревнощі — ці теми близькі будь-якому глядачеві та можна сказати, що ця сексуальна казка про Вас.

Вистава в цілому не на один раз, і у Вас може виникнути бажання переглядати її знову і знову.

"Ти моє ВСЕ" - про любов. І сильна любов відчувається протягом усієї вистави, Ви співчуватимете героям і переживатимете за них. Хоча все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.

Якщо хочете від душі посміятися і без напруги розчулитися — ця вистава для Вас.

У ролях: Володимир Шумко, Анастасія Друзенко

Вартість квитків: 210-490 грн

Купити можна за посиланням: http://promin.lutsk.ua/concerts#/concerts/chorniy_kvadrat__ti_moe_vse 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: виставка, луцьк, розваги
В тему