27 Січня 2020
Новини

Затримали бойовика «ДНР», який стріляв у київських копів (фото)

Затримали бойовика «ДНР», який стріляв у київських копів (фото)

У Києві затримали бойовика "ДНР", який відкрив вогонь по поліцейських.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч з 24 на 25 січня в Деснянському районі Києва біля одного із закладів. В результаті стрілянини поранення отримав дільничний офіцер поліції, який в компанії колег поза служби перебував у закладі.

"До них підійшов невідомий і почав провокувати конфлікт, нецензурно лаючись, а потім запропонував продовжити з'ясовувати стосунки на вулиці. Конфлікт зловмисник продовжив лайкою, а потім дістав з кишені пістолет, направив його на одного з офіцерів поліції і вистрілив. Проте сталася осічка. Тоді нападник вистрілив у груди другому поліцейському. В момент, коли дільничний офіцер схилився над пораненим колегою, стрілець приставив до його голови пістолет і знову натиснув на спусковий гачок. Але і на цей раз зброя дала збій. Зловмисник покинув місце події", - повідомили в поліції.

Через кілька годин після події стрілка затримали. Ним виявився 36-річний раніше неодноразово судимий житель Донецької області, який є командиром розвідки підрозділу "ОПЛОТ" і брав участь на стороні "ДНР" в боях під Дебальцеве і Иловайском.

За даним фактом відкрито справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Постраждалий поліцейський прооперований і знаходиться в задовільному стані в лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, днр, поліція
В тему