23 Січня 2020
Новини

На Волинь привезуть тіло загиблого військового Миколи Сорочука. Коли?

На Волинь привезуть тіло загиблого військового Миколи Сорочука. Коли?

Із загиблим бійцем 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Миколою Сорочуком прощатимуться у Маріуполі, а тоді вже на рідній Волині.

Про це ІА "Волинські Новини" повідомив голова Луцької районної ради Валентин Приходько.

Відправа за загиблим воїном відбудеться у Маріуполі о 16:00. Опісля тіло військового повезуть в останній путь до рідної домівки. Орієнтовно жалобний кортеж прибуде на Волинь завтра, 24 січня, близько 17-18 години.

Полеглому під Маріуполем уродженцю села Лище Луцького району Миколі Сорочуку було всього 22 роки. Він загинув 22 січня 2020 року, в День Соборності України, від кулі ворожого снайпера.

«Колянчик я пам'ятаю всі прожиті моменти разом з тобою, ми багато через що пройшли разом. Колись нас було троє Ростік, ти і я, ми поховали з тобою Ростіка, тепер я буду ховати тебе. Пробач мене, брате... Пробач всіх нас за те, що ми тебе не вберегли», - написав на власній сторінці у соцережах друг та побратим загиблого Василь Оганесян.

«Прикро, що знову загинув наш побратим... Нехай Бог прийме його душу, і нехай його жертва не буде марною... Слава Герою!» - пише Вадим Костинюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, війна, смерть, похорон
В тему

Останні матеріали