15 Січня 2020
Новини

Яка ситуація в Києві зараз після прориву теплотраси (фото)

Яка ситуація в Києві зараз після прориву теплотраси (фото)

У Києві після прориву теплотраси біля "Ocean Plazа" завершили ремонт трубопроводу і розпочалися роботи з відновлення асфальту.

Рух на вулицях поблизу місця прориву теплотраси досі залишається ускладненим. Про те, що результати аварії вдалося ліквідувати, повідомили у "Київтеплоенерго".

"Аварійні бригади Київтеплоенерго завершили ремонтні роботи з усунення пошкодження магістрального трубопроводу поблизу ТРЦ Ocean Plaza. З моменту виявлення пошкодження три бригади працювали в цілобовому режимі", – йдеться в повідомленні.

Аварійники розрили місце пошкодження, демонтували трубопровід, гідроізолювали та укрупнили вузли трубопроводів. Крім того, замінили усю ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23 метрів на проїжджій частині.

У Київтеплоенерго також додали, що наразі розпочинаються роботи з відновлення асфальтного покриття.

Рух на вулицях поблизу аварії й надалі залишається ускладненим. Зокрема, важко проїхати поблизу вулиці Богдана Хмельницького та Володимирської, а також у районі Маріїнського парку. Велике скупчення автомобілів спостерігається біля станції метро Печерська – на вулиці Генерала Алмазова. Краще оминати вулицю Антоновича, рух по якій досі перекрито через прорив теплотраси.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, аварія, Надзвичайні події
В тему