9 Січня 2020
Новини

У Луцьку просять забезпечити доїзд на ЛПЗ у вечірні години

У Луцьку просять забезпечити доїзд на ЛПЗ у вечірні години

У Луцьку мешканці мікрорайону ЛПЗ просять "пустити" громадський транспорт вцентр міста через вулицю Гнідавську після 20-ї години.

Відповідну петицію зареєструвала 8 січня Ніна Мартинова. 

Як вказала жінка, зі скроченням автобусів №9 і зникненням маршруток №9а мешканцям мікрорайону, зокрема бульвару Дружби народів, вулиць Бенделіані, Гнідавської та Станіславського, неможливо виїхати у вечірні години.

«Додаткові тролейбуси №1, 1а, 2, 2а після 19.00 курсують один раз на годину в напрямку з центру до вулиці Бенделіані. У зворотному напрямку від супермаркету «Салют» після 19.00 взагалі тролейбусів немає. Від розвороту на вулиці Бенделіані після 20.00 їде тільки один тролейбус о 20.55», – зазначила Ніна Мартинова.

Вона наголосила, що люди, які працюють у мікрорайоні до 20.00 чи 22.00, не можуть потрапити додому в район Луцького підприємства електротранспорту пізньої пори інакше, як пішки, «рухаючись небезпечними закапелками».

«Лучани з району вулиць Станіславського, Гнідавської, ЛПЕ не можуть після 20.00 вибратися у справах до центра міста», – вказала жінка.

Тож висловила прохання забезпечити транспортне сполучення мікрорайону ЛПЗ із центром через вулицю Гнідавську після 20.00.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, громадський транспорт
В тему