6 Січня 2020
Новини

Відомі подробиці вбивства дівчат у Києві (відео)

Відомі подробиці вбивства дівчат у Києві (відео)

В Одесі затримали підозрюваних у вбивстві двох дівчат у Подільському районі Києва.

Подробиці затримання розповів начальник головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко у коментарі ТСН.

За словами очільника столичної поліції, жінка та чоловік були затримані на Одеському залізничному вокзалі сьогодні, 6 січня, вранці.

"Зараз їх уже передали слідчо-оперативній групі Київської поліції. Їх вже затримано за статтею 208 КПК України і проводяться слідчі дії, які можуть зараз провести", - наголосив Крищенко.

Слідство підозрює, що вказані особи втекли з Києва одразу після скоєння злочину.

"Але, ще раз кажу, ми тільки їх затримали, проводяться слідчі перші дії. І у поліції, у слідчого, у процесуального керівника прокуратури Києва є доба до завтрашнього ранку повідомити їм про підозру", - додав він.

Мотиви вбивства остаточно не з’ясовані. Поліція припускає, що в орендованій квартирі могла виникнути суперечка, яка призвела до таких трагічних наслідків. Також Крищенко підтвердив, що затриманий чоловік раніше був засуджений за зґвалтування.

"Так, дійсно, цей чоловік був раніше судимий за зґвалтування. Відсидів 10 років. Цю інформацію я можу підтвердити", - сказав головний поліцейський Києва.

Загрожувати підозрюваним може від 10 за ґратами до довічного ув’язнення.

Нагадаємо, тіла двох мертвих дівчат були виявлені в орендованій київській квартирі 4 січня. Розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після цього поліція оголосила у розшук 34-річного чоловіка та 20-річну дівчину, які винайняли цю квартиру на новорічну ніч. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, смерть, вбивство, поліція
В тему