24 Грудня 2019
Новини

У НБУ пояснили скандальний корпоратив зі «стриптизерками» (відео)

У НБУ пояснили скандальний корпоратив зі «стриптизерками» (відео)

У Нацбанку України зазначили, що на корпоративі була лише "коротка культурно-розважальна програма", а стриптизерок на нього не запрошували. 

Про це йдеться у відповіді регулятора на запит ТСН після публікації в мережі відповідного відео, - пише obozrevatel.

"21 грудня в Операційній залі Національного банку, яка часто використовується для проведення зовнішніх і внутрішніх заходів НБУ, проводилися внутрішні заходи напередодні святкування Нового року. Офіційний відеозапис не вівся", – розповіли в НБУ.

У Нацбанку пояснили корпоратив зі

Там розкрили деталі програми святкування: "В рамках заходів відбулися: нагородження кращих працівників за підсумками другого півріччя, привітання керівництвом НБУ співробітників і коротка культурно-розважальна програма, яка передбачала виступ вокального гурту і танцювальний флешмоб для працівників банку".

У НБУ заявили, що захід відбувся за організації та фінансування профспілки працівників банку. "До підтримки в проведенні заходів профспілковою організацією був притягнутий зовнішній підрядник, договір з яким передбачав у тому числі і організацію танцювального флешмобу для працівників банку. Відомі особистості або артисти до виконання послуг у рамках договору не залучалися", – додали в Нацбанку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: банки, Україна
В тему