19 Грудня 2019
Новини

Волинь здобула 11 золотих медалей на чемпіонаті світу з козацького двобою (фото)

Волинь здобула 11 золотих медалей на чемпіонаті світу з козацького двобою (фото)

У рекреаційному парку «Рестпарк» відбулася пресконференція за участі новоспечених чемпіонів світу із козацького двобою. Окрім спортсменів, про шлях до перемоги розповіли тренери Олександр Кулаков, Андрій Зінчук, а також спонсори та меценати завдяки яким, власне і відбувається сходження нових волинських зірок двобоїв.

До слова, учасники зачепили тему підтримки бійцівських видів спорту на Волині, забезпечення належних умов тренування, як однієї із основних причин заохочення дітей, повідомили у відділі з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

Андрій Зінчук зазначив, що сьогодні, бійцівські спортивні клуби не лише надзвичайно популярні, вони практично одні із найчисленніших, тому як ніколи потребують підтримки.

Нагадаємо, збірна команда області привезла додому 15 нагород чемпіонату світу із козацького двобою. Ковурнова Поліна, Цесареллі Владистав, Пасич Юрій, Ковальський Вадим, Сломінський Ілля, Поремчук Іван, Чайковський Максим, Шевчук Лука, Святченко Станіслав, Місюк Андрій, Бондаренко Олексій, повернулися додому чемпіонами. Вітаємо спортсменів та тренерів із знаковими перемогами та бажаємо нових здобутків та нагород.

Волинь здобула 11 золотих медалей на чемпіонаті світу з козацького двобою

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Фото, Волинь, спорт
В тему