17 Грудня 2019
Новини

На Волині іноземець збрехав про викрадення авто. Чому?

На Волині іноземець збрехав про викрадення авто. Чому?

У Ковелі іноземцю повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Мова йде про завідомо неправдиве повідомлення про скоєння злочину.

Про це інформує ГУНП у Волинській області.

У четвер, 12 грудня, до поліції Ковеля із заявою звернувся 42-річний громадянин сусідньої держави. Іноземець повідомив, що начебто неподалік Ковеля на автодорозі, сполученням «Київ-Ковель-Ягодин», у нього викрали автомобіль Mercedes-Benz CLK 200, котрий той залишив без нагляду на узбіччі.

Внаслідок проведених оперативно-пошукових заходів транспортний засіб правоохоронці знайшли в гаражі у знайомого заявника, 36-річного жителя Старовижівського району.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що іноземець завідомо надав правоохоронцям неправдиві відомості щодо начебто незаконного заволодіння його автомобілем, аби отримати старахові виплати. 

Іноземцю повідомили про підозру в скоєні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 383 Кримінального кодексу України, легковик вилучили та помістили на арештмайданчик. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, ковель
В тему