13 Грудня 2019
Новини

Скільки грошей витратять на Новий рік у «Слузі народу» (відео)

Скільки грошей витратять на Новий рік у «Слузі народу» (відео)

Фракція партії "Слуга народу" проведе новорічний корпоратив в одному з найдорожчих київських нічних клубів CHI на Парковій дорозі – там, де знаходиться "вертолітний майданчик Януковича" і витратить на це близько 1 мільйона гривень.

Про це заявив заступник голови фракції Олександр Корнієнко, - пише Оbozrevatel.

Згідно з іншими підрахунками, вечірка такого масштабу в цьому місці може коштувати мінімум 2-3 млн гривень.

"І хоч Корнієнко каже про мільйон, щось мені підказує, що депутатам з народу накриють галявинку мінімум за 2-3 мільйони гривень, туди ще й офіс Президента прибуде, та Кабмін в повному складі", – написав журналіст Андрій Павловський в Facebook.

За словами Корнієнка, фінансувати всю "тусовку" будуть спонсори партії, тобто підприємці, які жертвують партії фінанси.

Павловський нагадав, що недавно журналісти Bihus.Info опублікували розслідування, де розповіли, що правоохоронці під час одного з обшуків знайшли печатки всіх фірм-спонсорів "Слуги народу" в одній квартирі.

"Тобто, всі ці фірми між собою пов'язані. Звичайно ж можна повірити, що є підприємці, які чесно працюють, платять податки, створюють робочі місця і частину грошей дають партії. Але я в це не вірю. Мені здається, там відбувається відмивання грошей. Спонсори, які платять за такий банкет, добре розуміють, що "слуги народу" ще відпрацюють вкладені в гулянку гроші", – написав Павловський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: слуга народу, свято, гроші
В тему