24 Листопада 2019
Новини

Люди по всій Україні штурмують секонд-хенди (відео)

Люди по всій Україні штурмують  секонд-хенди (відео)

Крики, сльози, розбиті вікна та розламані двері – це не початок бойовика, а звичайний день завозу нового товару  у будь-який магазин секонд-хенду.

У декількох містах України натовпи містян, які зібралися під секонд-хендами у день завозу, розбили і ледь не виламали двері під час відкриття магазинів.

Очевидці показали в мережі відео таких штурмів у Харкові та Рівному. Зазначається, що подібні атаки на секонд-хенди стали звичними.

«Харків, кінець листопада 2019 року. Новий завіз у секонд», – повідомляє канал "Харків 1654".

«Європа все ближче і ближче! У Рівному підлітки штурмом взяли секонд-хенд. Рівень доходів населення не дозволяє купувати хороші і нові речі чи це менталітет?» – передає вже інший канал у Telegram "Нетиповий Харків".

Водночас на викладених у мережі роликах можна помітити, що люди в натовпах, які штурмують секонди, не виглядають бідно одягненими. Адже відомо, що «поритися» у поношених європейських речах, серед яких зустрічаються і брендові, люблять навіть затяті модники.

У Миколаєві покупці штурмували магазин «Світ секонд-хенду», щоб першими потрапити на новий завіз товару. Місцеве видання уточнює, що подібна тиснява відбувається щотижня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему