13 Листопада 2019
Новини

Сім’я на Волині отруїлася невідомим напоєм, знайденим у лісі (відео)

Сім’я на Волині отруїлася невідомим напоєм, знайденим у лісі (відео)

На Волині 45-річний чоловік помер після загадкового отруєння, а за життя його дружини триває боротьба.

Обидвох непритомних у будинку виявили односельці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Як опинилася у лікарні, 40-річна Леся Білоус не пам’ятає. Вона прийшла до тями лише кілька годин тому та намагається згадати, що відбулося, але все – як у тумані.

«Начебто в хаті, я й сама не знаю навіть», – каже жінка. Погано їй стало після того, як скуштувала принесене чоловіком – той ходив до лісу за грибами, а знайшов пляшку з рідиною, схожою на вино, випив сам і дав напій дружині.

«Я з пів кружки випила – і мені на ноги кріпко дало, а потім на голову», – каже вона.

«Зараз виходить на свідомість. Виставляється діагноз – отруєння невідомої діалогії важкого ступеня», – констатував завідувач відділення детоксикації Луцької міської лікарні Ігор Гордійчук.

Про те, що чоловік помер, так і не отямившись, Лесі уже розповіли родичі.

Трагедія сталася в будинку на території ферми, де й жила родина. Там у хатині їх знайшов підприємець, в якого працював чоловік. Картина, яку він побачив, ошелешила – у кімнаті непритомними лежали чоловік і дружина. Колиска була перекинута, а немовля плакало на підлозі.

У селі кажуть, що подружжя випивало – через це позбулися хати і опинилися на вулиці. Там жили, поки їх не пожалів місцевий фермер. «Жили на смітнику. Він сюди їх привіз, вичухав їх, як-то кажуть, вимив, одягнув, взув, їм житло дав», – каже сусід Руслан Кулішевич.

Фермер говорити на камеру, поки триває слідство, відмовився, а телефоном підтвердив, що дав родині житло і роботу, але заборонив вживати алкоголь. Рік подружжя трималося, а після народження дитини почалися зриви.

 «Вони на будні ніби нормально трималися, в хаті нормальні умови, є що пити, дитина доглянута. По вихідних – і вони в запій», – каже Адольф Столярчук.

Фермер збирався їхати до соціальних служб, але не встиг. Розповідає, що 8-місячний Владик нині у лікарні, ознак отруєння у дитини немає, натомість лікарі ставлять інший діагноз.

«Анемія легкого ступеня», – каже медик Яна Рижко.

За два дні хлопчика ніхто не навідав, нині ним опікується медперсонал і сусіди по палаті.

«В принципі, дитина доглянута, розвинута на свої вісім місяців, але він пасивний через те, що в нього температура», – пояснює старша медична сестра Наталія Дідович.

Батька, 45-річного Віктора, ховатимуть на його рідній Рівненщині.

Скільки триватиме лікування Лесі – лікарі не кажуть. Чи візьме її назад, фермер поки не знає. Впевнений лише в одному – дитину в біді не залишить.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, отруєння, смерть
В тему