8 Листопада 2019
Новини

На Волині розшукали 15-річного підлітка

На Волині розшукали 15-річного підлітка

Про зникнення хлопця повідомила його бабуся.

8 листопада вранці до Ківерцівського відділу поліції звернулася 78-річна пенсіонерка, жителька цього ж району. Жінка повідомила, що учора, 7 листопада, близько 11 години її 15-річний онук пішов з дому гуляти та до сьогодні не повернувся, повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Поліцейські негайно розпочали пошуки неповнолітнього. Протягом декількох годин співробітники Ківерцівського відділу поліції знайшли юнака на автостанції в райцентрі. Протиправних дій проти нього скоєно не було. Загрози життю та здоров’ю підлітка не має. Хлопця поліцейські доставили додому.

Окрім того, учора волинські поліцейські встановили місцезнаходження 15-річного волинянина, котрий напередодні самовільно залишив навчальний заклад. Співробітники ювенальної превенції Луцького районного відділення поліції у Волинській області протягом години розшукали неповнолітнього. Протиправних дій відносно підлітка вчинено не було. Неповнолітнього доставили та помістили у Притулок для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, розшук
В тему