3 Листопада 2019
Новини

Чемпіонка «Ігор нескорених» Майя Москвич прохає лучан про допомогу

Чемпіонка «Ігор нескорених»  Майя Москвич прохає лучан про допомогу
Луцькі лучники-аматори.jpg

Ветеранка АТО та чемпіонка "Ігор Нескорених" Майя Москвич попрохала про допомогу в голосуванні за її проект в програмі "Громадський бюджет Луцька".

"Як ви знаєте три місяці тому я дала страт секції стрільби з лука в Луцьку... За цей час на заняття прийшли й ті, хто виявив бажання не лише займатися, а й розвивати цей вид спорту. В нас по трохи вже формується команда. Але разом з тим, багатьом я відмовляла, бо немає на чому займатися. Особливо це стосувалося батьків дітей - в нас немає дитячих луків", — пише дівчина в Facebook.

Тож небайдужі громадяни зареєстрували Федерацію стрільби з лука та шукає приміщення для тренувань.

"Але головне для нас - це збідьшення кількості луків, щоб можна було на чому займатися. І ми написали проект на Бюджет участі в місті Луцьку на закупівлю 6 дорослих і 5 дитячих луків для початківців. Цього для початку буде достатньо, щоб займалися всі бажаючі і нарешті змогли займатися діти!  Але переможцями цього конкурсу проектів будуть лиш ті, - хто наберуть більшу кількість голосів. Тепер ви розумієте чому без вас ніяк", - написала Майя."

Мені кажуть там треба більше 2000 голосів набрати щоб виграти, це дуже багато, я уявлення не маю, де ми можемо стільки назбирати, але напевно це реально, якщо кожен хто прочитав - перейде за посиланням і проголосує. А все решту - беремо на себе"

Тож вона попрохала друзів з луцькою пропискою перейти за цим посилання та підтримати проект: https://lutsk-budget.e-dem.in.ua/#/project/8386?compid=100

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, майя москвич
В тему