12 Жовтня 2019
Новини

У Харкові колишнього податківця викрали, а потім прикували до стовпа

У Харкові колишнього податківця викрали, а потім прикували до стовпа

У Харкові поліція виявила чоловіка, прикутого наручниками до опори моста.

Як інформує пресслужба правоохоронців, до поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Залютинській кличе на допомогу людина.

"На місці події поліцейські виявили 42-річного громадянина. Він розповів, що в 2017 році його викрали невідомі й утримували весь цей час у різних будівлях.  Наразі зловмисники прикували чоловіка до опори та зникли", – йдеться у повідомленні.

При цьому, за даними NewsRoom, йдеться про колишнього співробітника Головного управління внутрішньої безпеки ДФС у Києві.

У поліції про це не повідомляли, проте уточнили, що потерпілий із 2017 року перебував у розшуку як підозрюваний за ст. 296 (хуліганство) і ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) КК України.

За фактом події слідчим Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Пресслужба додала, що працівники поліції вживають комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, податки, викрадення
В тему