1 Жовтня 2019
Новини

У Полтаві п'яний патрульний побив бейсбольною битою студента (відео)

У Полтаві п'яний патрульний побив бейсбольною битою студента (відео)

У Полтаві п’яний патрульний бейсбольною битою побив молодих студентів, у одного з яких розрив селезінки.

Про це повідомила пресслужба МВС.

Подія сталася ще 29 вересня між 21-ю та 22-ю годиною, однак деталі стали відомі лише тепер.

«У Полтаві двоє чоловіків, перебуваючи в стані алкогольного спяніння, завдали тілесні ушкодження кільком громадянам. Подія сталася у Подільському районі біля одного із житлових будинків по вулиці Небесної Сотні», - йдеться у повідомленні.

За словами представника поліції області Юрія Сулаєва, двоє п'яних чоловіків почали приставати на вулиці до жінки. За неї вступилася перехожий, тоді вони накинулися на нього і побили. А чоловік жінки почув крики з вулиці і вистрілив у повітря з пістолета з гумовими кулями.

«Після 21 години двоє нетверезих лізли до жінки, її обороняли інші, а чоловік вийшов, зробив постріл з травматичної зброї, документи на зброю в нього є. Постріл гумовими кулями зробив угору. Стрілець  – член громадського формування з охорони порядку», – розповів Юрій Сулаєв.

Два нападники завдали травм жінці та одному із небайдужих чоловіків, котрий кинувся обороняти її.

Хто ж був тим потерпілим з’ясували згодом.

Ним виявився 17-річний Максим - студент організації «Української академії лідерства». За словами Романа Тичківського, керівника організації «Українська академія лідерства», п'яні чоловіки напали на двох студентів академії - дівчина встигла втекти, а студента побили бейсбольною битою.

Хлопця доправили до лікарні з розривом селезінки та провели операцію.

Тичківський також опублікував відповідні документи, в яких названо ім'я нападника - це 45-річний Василь Твердохліб. Також зазначено, що «коп» був поза службою, а факт його нетверезості підтверджує експертиза.

Подібну інформацію підтвердили у МВС. У пресслужбі повідомили, що одним із фігурантів конфлікту є працівник батальйону патрульної служби особливого призначення «Полтава».

«За моїм наказом призначене службове розслідування, після завершення якого буде прийняте управлінське рішення про доцільність перебування даної особи в органах поліції. Ми категорично засуджуємо такі дії з боку будь-кого, а тим паче працівника правоохоронного органу!», - сказав Начальник поліції Полтавської області Андрій Замахін.

У зв`язку з цим, справу вивчатиме Теруправління ДБР для проведення подальших процесуальних дій за підслідністю.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали