18 Вересня 2019
Новини

У Києві побили заступника Кличка – до реанімації (фото)

У Києві побили заступника Кличка – до реанімації (фото)

В столиці невідомий напав у під’їзді будинку на заступника голови КМДА, чиновник у важкому стані.

У Києві побили заступника голови КМДА Володимира Слончака. Про напад на зама Київського мера Віталія Кличка повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на свої джерела серед правоохоронців.

У заступника Кличка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої голови.

Лікарям він пояснив, що о 23:30 в під’їзді будинку №16-в на вул. Митрополита Липківського його побив невідомий.

Як пізніше повідомили в поліції Києва, столичні правоохоронці наразі встановлюють обставини, за яких заступник голови КМДА зазнав тілесних ушкоджень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

«До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Митрополита Липківського невідомий побив заступника голови Київської міської державної адміністрації. На місце виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції для встановлення обставин події. Потерпілого доставили у лікарню для надання необхідної медичної допомоги», – йдеться в повідомленні.

Своєю чергою речниця Слончака Галина Шпак на своїй сторінці у Facebook підтвердила факт нападу на шефа і розповіла про його стан.

«Пресслужба підтверджує факт нападу на Володимира Слончака вчора ввечері. Зараз стан заступника голови КМДА тяжкий, накладено 14 швів на голову», – написала вона.

Досьє: Володимир Слончак 1984 р. н., проживає в м. Васильків. Розпорядженням Київського міського голови від 11.12.2018 № 849 з 12 грудня 2018 р. призначений на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації.

До цього із 2006 року працював у Київраді на різних посадах – від головного спеціаліста відділу правової експертизи проєктів рішень Київради до начальника управління правового забезпечення діяльності Київради.

Слончак також є головою Наглядової ради будівельної холдингової компанії «Київміськбуд».

Зазначається, що це не перший замах на нього: у квітні 2017 року на чиновника вже було скоєно збройний напад, унаслідок чого він зазнав ножового поранення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему