14 Вересня 2019
Новини

Летальна ДТП: з’ясували, чиє авто «підрізало» колону байкерів на трасі Ковель – Ягодин

Летальна ДТП: з’ясували, чиє авто «підрізало» колону байкерів на трасі Ковель – Ягодин

Стало відомо, кому належить машина, яка протаранила під Ковелем колону мотоциклів.

Автомобіль Volkswagen Sharan, який підрізав колону байкарів, у результаті чого один загинув, а інший потрапив у лікарню, зареєстрований на лісничого Зеленівського лісництва Волинської області Олександра Карпука, пише ІА «Волинські Новини» з посиланням на джерела серед правоохоронців.

Автомобіль з відповідними номерними знаками 1999 року випуску та об’ємом двигуна 1896 кубічних сантиметрів був зареєстрований 4 квітня 2019 року.

Ймовірно, за кермом авто в момент аварії перебував саме його власник, адже ДТП розслідують працівники Державного бюро розслідувань, про що повідомила речниця Територіального управління ДБР у Львові Зореслава Тивін.

Відповідно до декларації держслужбовця, він зареєстрований у селі Колодяжне.



Нагадаємо, аварія на трасі Київ – Ковель – Ягодин неподалік села Старі Кошари, унаслідок якої загинув байкер із Дніпропетровської області, сталася 13 вересня близько 11:00. Інший байкер госпіталізований у Ковельську міську лікарню.



Відповідно до попередньої версії поліції, винуватцем ДТП був саме водій легковика, який почав розворот у забороненому місці і підрізав байкерів. Це підтверджують і очевидці, які розповіли, що автомобіліст не помітив колону з дев’яти мотоциклів, виїхавши на дорогу просто перед ними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, дтп, байкери, ковель
В тему