6 Вересня 2019
Новини

Чоловік у тролейбусі влаштував стрілянину

Чоловік у тролейбусі влаштував стрілянину
 
У Києві правоохоронці розшукують зловмисника, який стріляв у пасажирів тролейбуса. Унаслідок інциденту постраждали двоє чоловіків, їх із вогнепальними пораненнями госпіталізували у лікарню.

Про це повідомили у поліції Києва.

Конфлікт зі стріляниною стався у громадському транспорті на вулиці Федорова. Між двома пасажирами у тролейбусі виникла сварка, яка переросла у штовханину. Один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента.

На зупинці він вийшов із салону, але у конфлікт втрутився інший пасажир, який наздогнав правопорушника. Тоді чоловік з пістолетом здійснив ще три постріли у чоловіка, який заступався за потерпілого, і втік.

«Двох потерпілих, 28-ми років та 43-х років, госпіталізували. Наразі їм надають медичну допомогу, згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які вони отримали. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує», — розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини конфлікту, проводять невідкладні слідчі дії та відпрацьовують відео з камер спостереження.

Очевидці розповіли, що зловмисник був одягнений у куртку пісочного кольору, джинси та при собі мав чорний рюкзак. 

«Якщо ви стали свідком події, маєте інформацію щодо цієї ситуації або впізнали особу, зображену на фото, просимо зателефонувати на 102 або за телефоном: (063) 610-03-75», — закликали у поліції.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, тролейбус, київ, Надзвичайні події, кримінал
В тему

Останні матеріали