5 Вересня 2019
Новини

Нові подробиці про вибух в Тернополі: ректору ТНЕУ ампутували руку

Нові подробиці про вибух в Тернополі: ректору ТНЕУ ампутували руку

В результаті вибуху в Тернопільській області ректор Національного економічного університету отримав травматичну ампутацію руки.

Про це УНН повідомили в правоохоронних органах.

Крім ампутації руки, у потерпілого вибухова травма, осколкові поранення тіла. Дружину ректора доставили в реанімацію з вибуховою політравмою та численними осколковими пораненнями тіла.

Також відомо, що в саморобному вибуховому пристрої, який підкинули у двір ректора Тернопільського національного економічного університету, перебували дріт і металеві елементи, щоб завдати найбільшої шкоди. Про це повідомили в ГУНП у Тернопільській області.

«Пристрій здетонував, коли ректор його підняв. Воно було в формі подарункового пакета, щоб привернути увагу. Всередині перебували шматки дроту і металеві елементи. Тобто розраховували на те, щоб під час вибуху завдало найбільшої шкоди», – повідомили в поліції. При цьому версію про дистанційну детонацію в поліції не розглядають.

«Судячи з того, з чого вибуховий пристрій був зроблений, він детонував під час піднімання», – вказали в поліції. «Потерпілі прооперовані, їхньому життю нічого не загрожує», – розповіли в поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему