30 Серпня 2019
Новини

У Києві 22-річному таксисту перерізали горло за 70 грн. Убивці – сім’я нелегалів з немовлям (фото)

У Києві 22-річному таксисту перерізали горло за 70 грн. Убивці – сім’я нелегалів з немовлям (фото)

Поліція за півтори доби розкрила скандальне зухвале вбивство чоловіка на Окружній дорозі в Києві.

Про це розповів на брифінгу начальник Головного управління поліції в Києві Андрія Крищенко, передають «Вісті».

За його словами, потерпілий виявився таксистом, але ні документів, ні телефона при ньому не знайшли. Чоловік 1997 р. н. отримав один удар звичайним кухонним ножем по шиї і швидко помер від крововтрати.

Викрадену машину Toyota Corolla 2017 р. в. поліція знайшла за декілька кілометрів від місця злочину приблизно до 10:00 ранку. Паралельно в поліцію надійшло повідомлення від служби таксі про те, що людина не виходить на зв’язок.

Підозрюваного у смертельному пораненні таксиста затримали в одному з населених пунктів Києво-Святошинського району Київської області. Ним виявився громадянин Молдови 1985 року народження, що жив нелегально разом із супутницею і 4-місячною дитиною. Крищенко зазначив, що той попросив жертву підвезти і зупинив автомобіль у досить безлюдному, як йому здалося, місці, де і завдав удар. Потерпілому вдалося покинути машину, а нападник сів за кермо і просто поїхав додому.

Поліція вважає, що і співмешканка, і дитина були разом з убивцею в авто, оскільки на одязі обох знайдені сліди крові. Жінку також затримали.

Громадянин Молдови викрав у потерпілого два телефони і лише 70 грн. За словами Крищенка, він не подумав, що розрахунок у цій службі таксі безготівковий.

Знаряддя вбивства зловмисник викинув у траву, поліція його знайшла. Йому інкримінують частину 2 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). За словами Крищенка, йдеться про вбивство з корисливих мотивів (пункт 6 зазначеної статті).

Крім того, правоохоронці перевіряють затриманого на вчинення інших злочинів, оскільки підозрюють, що частина речей, знайдених у його будинку, крадені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, Фото
В тему

Останні матеріали