29 Серпня 2019
Новини

На Хмельниччині ґвалтівник облив кислотою свою доньку

На Хмельниччині ґвалтівник облив кислотою свою доньку

На Хмельниччині 42-річний батько-ґвалтівник зв’язав та облив кислотою свою 18-річну дочку.

 Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз слідчі дії тривають.

«Слідчі Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області спільно з працівниками кримінальної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури розслідують факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень 18-річній дівчині», – сказано в повідомленні.

Так, 27 серпня, о 5:47, в Білогірське відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них доставили 18-річну дівчину, яку невідомий облив хімічною речовиною, викликавши опіки обличчя, грудей і лівого стегна загальною площею близько 5% тіла.

Правоохоронці з’ясували, що невідомий спричинив дівчину на пасовищі, зв’язав її, облив речовиною, схожою на кислоту, після чого зник з місця події. Зловмисник був у темному одязі і балаклаві, проте потерпіла впізнала в нападаючому рідного батька.

Більш того, дівчина зізналася, що протягом останніх семи років чоловік регулярно її ґвалтував. Зараз ця інформація перевіряється.

На місці скоєння злочину і в будинку, де проживає потерпіла і підозрюваний, вилучено ряд речових доказів. Всі вони направлені на експертизу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, згвалтування, облили кислотою, хмельницький
В тему