29 Серпня 2019
Новини

У центральному парку Луцька мало не втопилися неповнолітні дівчата

У центральному парку Луцька мало не втопилися неповнолітні дівчата

Луцьким рятувальникам вдалося відвернути загибель двох неповнолітніх дівчат, котрі відпочивали на центральному пляжі у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Так за повідомленням прес-служби, учениці 7-го класу ЗОШ № 15, не вміючи плавати, спустились до річки у воду, де їх підхопила течія. Від сильної течії дівчата опинилися на глибині та стали тонути. Лише завдяки вчасним та оперативним діям рятувальників учениць вдалося спасти.

Згодом на місце пригоди прибув наряд поліції, за викликом рятувальників, які й доставили мокрих, але живих дівчат додому.

«Прохання до усіх батьків: не відпускайте дітей до води без нагляду, адже це дуже небезпечно», — повідомляють на сайті Луцькради.

Ми писали, що нещодавно нещасний випадок стався на озері Світязь, що в Шацькому районі. Загинули 9-річні жителі Львова та Самбора, котрі разом з дорослими приїхали на відпочинок. 35-річна та 40-річний жителі міста Самбір Львівської області разом із 9-річними сином і племінником приїхали на відпочинок на місцеву базу.

Діти самовільно та без нагляду дорослих пішли купатися. Увечері рятувальники разом із поліцейськими знайшли їх у воді на відстані понад 70м. від берега. Незважаючи на реанімаційні заходи врятувати дітей медикам не вдалося.

А на Київщині, рятуючи свою чотирирічну доньку, на водоймі загинув священик.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, водойми, рятувальники, луцьк
В тему