27 Серпня 2019
Новини

На Рівненщині взяли під варту жінку, яка відтяла чоловікові голову

На Рівненщині взяли під варту жінку, яка відтяла чоловікові голову

За словами селянки, чоловік постійно над нею знущався.

У Рівненському районі підозрювану в жорстокому вбивстві чоловіка взяли під варту. Судове засідання щодо обрання міри запобіжного заходу для 49-річної жительки села Обарів відбулося 24 серпня, пише Рівне вечрнє.

Нагадаємо, вранці, 23 серпня, коли 47-річний чоловік спав, дружина задушила його руками та мотузкою, відтяла голову ножем та спробувала розчленувати тіло сокирою. Як пояснила вона поліцейським, так вчинила через постійні знущання чоловіка над нею.

Жінку одразу затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

24 серпня суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Чи понесе жінка покарання стане відомо після отримання результатів судово-психіатричної експертизи, оскільки жителька Обарова перебуває на психіатричному обліку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, НП, кримінал, рівне, вбивство
В тему