19 Серпня 2019
Новини

«Слугам народу» мало зарплати у 50 тисяч гривень

«Слугам народу» мало зарплати у 50 тисяч гривень

Глава партії Слуга народу Дмитро Разумков назвав «несправедливою» і «недостатньою» зарплату народного депутата обсягом 50 тисяч гривень.

Про це повідомляє Гордон.

«Майбутній депутат парламенту буде отримувати зарплату в 36-37 тис. грн, з доплатами - до 50 тис. грн. Це справедливо?» - запитала журналістка.

«Якщо чесно, то ні, вона могла б бути більшою. Хоча це хороша зарплата на тлі мінімальної, але недостатня. Ми тільки йдемо до того, що є, наприклад, у європейських депутатів: гідна зарплата і хороший соціальний пакет, коли людина тримається за цю роботу і розуміє її престиж ... За 40 тис грн не купиш 600-й Mercedes, але жити можна цілком гідно. Далі питання твоїх цінностей. Якщо ти корупціонер, тебе і мільйонні заробітки не зупинять», - відповів Разумков.

На питання, скільки складе зарплата спікера Ради, він сказав: «Не цікавився, але приблизно знаю, що десь під 50 тис. грн, і мені досить, я сформував собі матеріальну подушку за рахунок бізнесу».

«І переписали його на дружину?» - перепитала журналістка.

«І переписав на дружину, але можу говорити про це спокійно, бо вона і була одним з партнерів в нашому консалтинговому бізнесі, і сенсації тут не буде», - заявив глава партії «Слуга народу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція хоче зняти санкції з Росії

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, суспільство, дмитро разумков, політика, зарплата, депутати
В тему