15 Серпня 2019
Новини

Дитина, у котрої забрали гаджет, писала в соцмережі через холодильник

Дитина, у котрої забрали гаджет, писала в соцмережі через холодильник

П'ятнадцятирічна американка, яку покарали батьки, зуміла залишатися на зв'язку з друзями, використовуючи ігрову приставку і розумний холодильник. 

Американка Дороті з штату Кентуккі публікувала повідомлення в Twitter за допомогою розумного холодильника та інших пристроїв після того, як батьки відібрали у неї телефон, - про це повідомила газета The Guardian.

Відзначається, що під час приготування їжі 15-річна Дороті відволіклася на телефон і на плиті підгорів рис. В результаті мати позбавила її смартфона на два тижні.

Щоб не втратити зв'язок з друзями, дівчинка писала через планшет двоюрідного брата, свою портативну ігрову консоль Nintendo 3DS або сімейну приставку Wii U.

Всі спроби Дороті закінчувалися тим, що мати дізнавалася про активність і відбирала доступ до гаджету.

До того моменту, коли дівчинка вичерпала ідеї з доступом в Twitter, вона вже стала знаменитістю. Останні її твіти зібрали десятки тисяч реакцій, а офіційний акаунт соцмережі навіть запустив хештег #FreeDorothy ( «Свободу Дороті»).

Однак і після цього Дороті всіх здивувала: вона написала твіт з допомогою розумного холодильника LG, що стоїть у вітальні. 

Як зазначає газета, незважаючи на свою винахідливість, дівчинка досі покарана.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Світ, сша, діти
В тему