14 Серпня 2019
Новини

«Самітник» Кіану Рівз врешті завів собі подружку, та її одразу назвали «дивачкою» (фото)

«Самітник» Кіану Рівз врешті завів собі подружку, та її одразу назвали «дивачкою» (фото)

Закоренілий холостяк Голлівуду вперше за тривалий період вийшов у світ з новою подружкою. Коханою актора виявилася 46-річна художниця Олександра Грант.

Новина блискавично рознеслася Інтернетом і стала обговорюваною в соцмережах. Багато користувачів шалено раді за улюбленого артиста, але знайшлися і ті, хто вставив своє «фе». Критиці піддалася сама Олександра, адже її визнали «дивною», «нестандартною» і «в цілому не підходящою» для Кіану, пише «Біг Пікча».

Кіану Рівз – улюбленець мільйонів! І це не дивно, адже він не тільки геніальний актор, але ще дуже добрий і цікавий чоловік, не схожий на більшість голлівудських знаменитостей. Тому будь-який його вихід у світ обов’язково супроводжується пильною увагою преси. Так сталося і цього разу, коли Кіану з’явився на публіці в компанії жінки.

Супутницею Рівза виявилася 46-річна художниця Олександра Грант. І вона зовсім не схожа на типових «зіркових» дружин, тому в Мережі їй негайно наліпили ярлик «нестандартної».

Але серед користувачів знайшлися і ті, хто схвалив вибір Кіану: «І що в ній нестандартного? Немає кілограма силікону чи тонни косметики? Нормальна, натуральна, жива жінка. Бажаю удачі Кіану!».

«З лиця, як то кажуть, воду не пити. Кіану людина великої і глибокої душі, і впевнений, що основним критерієм при виборі супутниці був її внутрішній світ».

Багато хто переконаний, що такий красень, як Кіану, міг би знайти собі супутницю набагато молодшу, симпатичнішу і популярнішу. Але Рівз укотре довів, що він не звичайний «голлівудський ловелас» і не потребує 20-річної ляльки, яка підкреслюватиме його імідж.

Пропонуємо вашій увазі кілька знімків Олександри, щоб ви могли краще її роздивитися.

Судячи із фотографій, поруч із нею Кіану дійсно щасливий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему