12 Серпня 2019
Новини

«Варшавці» бути? Петиція проти закриття ринку в Луцьку набрала необхідні голоси

«Варшавці» бути? Петиція проти закриття ринку в Луцьку набрала необхідні голоси

Петиція проти закриття ринку «Завокзальний» у Луцьку за чотири дні після публікації на платформі «Єдина система місцевих петицій» набрала 307 голосів, тобто понад необхідних 300.

Колективне звернення підприємців, які мають торгові точки на «Завокзальному ринку», отримало підтримку, достатню для розгляду міською владою.

Як вказано у петиції, із закриттям «Варшавки» перед загрозою опинитися без робочого місця опинилося багато людей, «постраждати може близько 5000 чол. – це підприємці, продавці, а також члени їхніх сімей». Лучани від припинення функціонування цього ринку теж не будуть у виграші, переконаний автор петиції підприємець Борис Гайда.

«Виграє тільки олігархат, який хоче роздерибанити комунальну землю!!! Якщо закрити ринок, фінансові збитки для підприємців будуть величезні! Підприємці, які стоять на ринку по 20 років, самі створили своє робоче місце, платять податки, утримують свої сім’ї, беруть кредити для ведення бізнесу, можуть залишитись безробітними!» – ідеться в груповому зверненні.

Нагадаємо, раніше Луцька міська рада звернулася до регіональної ДСНС із листом, в якому пропонує закрити вказаний ринок через невідповідність пожежним нормам. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему