8 Серпня 2019
Новини

Павло Зібров одружується втретє. Сивина у вуса, біс – в ребро?

Павло Зібров одружується втретє. Сивина у вуса, біс – в ребро?

Церемонія пройде в елітному ресторані Конча-Заспи.

62-річний український співак Павло Зібров вирішив утретє піти під вінець. Так він та його дружина Марина відсвяткують своє 25-річчя в шлюбі. Звичайні ресторанні посиденьки пара вирішила замінити повноцінною весільною церемонією, передає «The Lime».

До того ж, як артист розповів у студії передачі «Ранок з Україною», таким чином річницю сім’я відсвяткує 25 серпня, в день 60-річчя його дружини.

Ведучою весільної церемонії Зіброви обрали свою 22-річну доньку Діану. Сьогодні дівчина вже готує програму заходу, який пройде в елітному ресторані Конча-Заспи. Що ж стосується нареченої, вона навіть обрала вже весільну сукню. У цьому Марина Зіброва віддала перевагу італійському виробнику. А ось зі свідками пара ще визначається.

«Дружка повинна бути така, яка вже прожила із чоловіком багато років. Більше 25 років! Рибчинські, наші куми, нещодавно відсвяткували золоте весілля. Це було б дуже добре, якби Саша Рибчинська погодилася бути моїм свідком», – зазначив Зібров.

Як зізнався співак, за організацію він не хвилюється взагалі – довіряє своїм жінкам. Але боїться іншого: «Ти згодна вийти за мене заміж?.. І я боюся того, що вона відповість», – посміявся він.

Нагадаємо, перша дружина Павла Зіброва Тетяна пішла від нього до свого студента, коли майбутньому артистові було 27 років. А вже 25 серпня 1994 року Павло Зібров одружився з Мариною. Сьогодні пара має спільну доньку Діану та сина Марини від першого шлюбу Олександра.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, павло зібров
В тему