30 Липня 2019
Новини

У Запоріжжі чоловік судиться з медиками, через яких померла його жінка після пологів

У Запоріжжі чоловік судиться з медиками, через яких померла його жінка після пологів

У Запоріжжі 33-річна жінка померла через кілька днів після пологів.

20 липня вона народила дочку, через кілька днів впала в кому. Померла від набряку мозку, не приходячи до тями. Окрім новонародженої дочки у її чоловіка залишився син, якому 3,5 року, про це повідомляє видання Індустріалка.

Чоловік вже подав заяву до правоохоронних органів. Він звинувачує в халатності лікарів. Стверджує, що жінка була абсолютно здорова, а вагітність протікала без ускладнень.

«Я забираю доньку, а потім буде ще багато процедурних питань з оформлення документів. Найголовніше, щоб з дітьми все було добре. Це зараз моя найголовніша задача. Лідії мені страшенно не вистачає. Вона була найкращою дружиною і мамою. Дуже багато уваги приділяла вихованню сина, його розвитку. Я просто повірити не можу, що вона померла. Вагітність протікала добре, вона була абсолютно здорова. Хочу, щоб люди, які можуть бути до цього причетні відповіли. Щоб провели розслідування і все було справедливо. Я розумію, що ускладнення після пологів трапляються, але як так, що її не змогли врятувати. І чому ніхто не поговорив зі мною, нічого не пояснив», - розповів Сергій.

Офіційного коментаря від управління охорони здоров'я міськради Запоріжжя поки немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, пологи, суд, запоріжжя, Лікарі
В тему