2 Липня 2019
Новини

«Удар у відповідь»: українські воїни відомстили за вбитих медиків

«Удар у відповідь»: українські воїни відомстили  за вбитих медиків

В районі проведення ООС бійці ЗСУ підбили бойову машину піхоти окупантів.

Внаслідок атаки захисників бойовики втратили техніку та живу силу.

Як розповів військовослужбовець ЗСУ і блогер Мартін Брест на своїй сторінці у Facebook, українські військові завдали втрат ворогу пошкодивши техніку та прорідивши особовий склад.

«В районі... в районі виконання певних завдань за призначенням дві з гаком години тому внаслідок декількох влучань з невідомої, але дозволеної здоровим глуздом зброї у сепарів тихенько, але сильно пошкоджена беха. Трохи горіла. 1-200, 2-300, але швидше за все з них, судячи з перехоплення, ще мінімум один – не жилець», – написав Брест.

1 липня на Донбасі внаслідок зухвалого обстрілу з протитанкового ракетного комплексу, який здійснили бойовики, загинула бойовий медик, кавалер ордена «За Мужність», сержант Ірина Шевченко. Сталося це, коли жінка в авто їхала, аби забрати з поля бою пораненого побратима.

Окрім Ірини, під Водяним також на місці загинув старший матрос 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Майборода. Відомо, що саме він керував санітарним Hummer. Іншої інформації обмаль. Також було поранено ще одного бійця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, оос, смерть, Лікарі
В тему