26 Червня 2019
Новини

«Мур-мур, гламур»: Rammstein випустив парфуми з ароматом кокаїну

«Мур-мур, гламур»: Rammstein випустив парфуми з ароматом кокаїну

Німецький гурт Rammstein презентував парфуми з «нотками кокаїну і героїну». Аромат отримав назву Kokain, що є відсилкою до однойменної пісні групи 1997 року.

Про це повідомляє Прямий.

Основні компоненти парфумів — нотки бензину, шкіри, пачулі, горілого дерева, вогню і малини. Rammstein заявляють, що парфуми підійдуть чоловікам і жінкам, які люблять незвичайні відчуття. У компанії Symrise, які розробляли аромат, додали, що запах ілюструє «пожежу в підвалі».

Носити такі парфуми радять всім чоловікам і жінкам, які люблять незвичайні відчуття.

Створив парфуми парфумер компанії Symrise Олександр Ілан. Це перший парфум від компанії, але досить вдалий - критики кажуть, що запах у нього по-доброму незвичайний. Продається Kokain в мережі аптек Rossmann за 20 або 25 євро, в залежності від обсягу.

Нагадаємо, що 17 травня у Rammstein вийшов перший за 10 років студійний альбом, який тепло зустріли музичні критики та слухачі гурту. На сайті-агрегаторі Metacritic альбом отримав середню оцінку в 82 бали із 100 можливих, а в числених рецензіях критики заявляли, що нова робота Rammstein є своєрідною кульмінацією всіх попередніх альбомів гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція виконала передсмертне бажання бабусі й арештувала її

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, rammstein, парфуми, Курйози
В тему