23 Червня 2019
Новини

«Разом зможемо все»: камінь-каширці своїми силами «реанімують» басейн (фото)

«Разом зможемо все»: камінь-каширці своїми силами «реанімують» басейн (фото)

Мешканці райцентру самотужки відновлюють відкритий басейн. Навіть запустили #флешмобдаможиттябасейну.

У місті Камені-Каширському місцеві жителі власними силами заповзялися повернути до життя радянський басейн просто неба. Ініціативу виявив камінь-каширець Олександр Коб, запустивши флешмоб «Дамо життя басейну». А містяни його підтримали.

На своїй сторінці у Facebook Олександр подякував землякам, що відгукнулися, за самовіддачу. І поділився фотографіями зробленого.

Повідомляється, що спершу люди взялися розчищати занедбане штучне водоймище від сміття та чагарників, якими він поріс. Наразі басейн очищений від непотребу, а далі будуть виконуватися відновні роботи.

«Дякую, друзі, тим, хто приєднався до нашого місцевого #флешмобдаможиттябасейну. Ми доказали, що разом нам усе під силу. Дуже хочу бачити вас і в подальших подібних дійствах. 
Я обов’язково буду запрошувати вас для того, щоб до кінця відновити басейн, надіюсь, ви зі мною до кінця! Нам потрібні будуть люди для вирівнювання бетоном, зварювальники та звичайні підсобники. Не щодня працюєте для міста… Надіюсь, виділите час ...» – написав Олександр Коб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему