22 Червня 2019
Новини

Хтивий Трамп: журналістка звинуватила президента США у зґвалтуванні

Хтивий Трамп: журналістка звинуватила президента США у зґвалтуванні

Про зґвалтування, яке вона зазнала від президента США Трампа, журналістка журналу Elle Джин Керролл розповіла у власній книзі.

Факт сексуального насильства, за словами Керролл, стався  два десятки років тому. На той час  Дональд Трамп був ще бізнесменом.

Керролл розповіла в своїй книзі, уривок з якої був опублікований на сторінках журналу New York Magazine, що восени 1995 року або навесні 1996 року вона зустрілася з Трампом в універмазі Bergdorf Goodman, розташованому на П'ятій Авеню в Нью-Йорку.

Як стверджує жінка, він заманив її в примірювальну у відділі нижньої білизни і зґвалтував.

Журналістка стверджує, що не подавала заяву в поліцію і розповіла про інцидент лише двом близьким друзям. Вона каже, що не володіє доказами, оскільки малоймовірно, що в універмазі тоді стояли камери, які могли б зафіксувати це. У магазині підтвердив, що не зберегли відеозаписи з тих часів.

Тим часом, Дональд Трамп вже відреагував на публікацію. Він заперечив всі заяви Керрол, наголосивши, що «ніколи не зустрічався з цією людиною» та звинуватив журналістку у спробі таким чином підняти продажі своєї книги.

Раніше щонайменше 20 жінок звинуватили Трампа в домаганнях, хоча жодна справа до сьогодні не була розслідувана або доведена в суді. Однією із найгучніших стала справа порноакторки Стормі Деніелс (Стефані Кліффорд). Однак Федеральний суд в Нью-Йорка відхилив її позов проти президента США Дональда Трампа звинувативши її у наклепі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, дональд трамп, згвалтування, журналісти
В тему