18 Червня 2019
Новини

Скандал: головна муніципалка Луцька зганяла на Світязь на службовому авто (фото, відео)

Скандал: головна муніципалка Луцька зганяла на Світязь на службовому авто (фото, відео)

Цей автомобіль належить Луцькій міській раді. І минулих вихідних його, із фірмовою наліпкою муніципальної варти на капоті, помітили на Світязі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Максим Мельничук. Активіст стверджує, що цією службовою машиною часто послуговується начальниця луцьких муніципалів Юлія Сиротинська, зокрема, їздить нею в обідню перерву в кафе.

«Це службове авто Департаменту Луцької муніципальної варти було помічено вчора в селі Світязь. Очевидно, що луцькі муніципали вирішили відпочити на озері, але для цього використали службове авто. Адже вчора був офіційно вихідний день. Це ж авто «Рено», часто є помітним в обідній час в кафе «Білочка» – їздять обідати начальниця Юлія Сиротинська зі своєю подругою, за сумісництвом прес-секретарем служби. Цим же автомобілем пані Сиротинська їздила відпочивати в Карпати. Постає питання для чого купували за пів мільйона гривень авто, коли його у власних цілях використовує керівництво Луцької муніципальної варти? Чому Пустовіт на ці забаганки пані Юлії «закриває очі»? Лучани мають знати, на що витрачають кошти з бюджету міста муніципали», – вважає користувач і прикріплює фотодокази.

Активісти громадської організації «Автомайдан Волинь» уже підготували запит до міської ради, щоб з’ясувати, чи за призначеннями і ким використовувався цей автомобіль у спекотний день у головній рекреаційній зоні Волині. А також чи не було зловживання з боку керівника муніципальної поліції та інших порушень.

У відео автомайданівці відзначають: у понеділок на запаркованій неподалік світязького пляжу машині була наліпка «Муніципальна варта», та зараз її зняли. Активістів цікавить, які функції та обов’язки виконував автомобіль, що належить Луцькій міській раді, за межами Луцька.

Тим часом цей інцидент викликав жваве обговорення і резонанс у соцмережах. Лучани обурюються таким використанням держмайна. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, луцьк, скандал
В тему