12 Червня 2019
Новини

«Блондинку з тусовки мажорів» виключили зі «Слуги народу» після скандалу в соцмережах (фото)

«Блондинку з тусовки мажорів» виключили зі «Слуги народу» після скандалу в соцмережах (фото)

«Гарячі» фото 25-літньої білявки і чутки, що місце в партійній сотні пропрезидентської політсили їй купив багатий татко, призвели до виключення ту сівниці Панченко із ЗЕ-партії.

25-річну київську тусівниця Ірина Панченко, яка значилася 73-ю в прохідній сотні президентської партії «Слуга народу», виключили зі списку політсили, передає видання «Страна».

В прес-службі партії підтвердили журналістам, що Панченко більше нема в списку.

Нагадаємо, напередодні, 11 червня, у соцмережах та ЗМІ отримала резонанс інформація про включення до першої сотні партійного списку пропрезидентської  політсили «Слуга народу» під номером 73 «таємничої блондинки».

Журналісти «Страни» з власних джерел з’ясували, що до прохідної частини списку включили 25-літню Ірину Панченко, дочку бізнесмена Сергія Панченка, випускницю брфаку КНУ ім. Т. Г. Шевченка, і навели про неї справки.

Знайомі називають Панченко однією із «тусовки мажорів», «тусівницею», яка досі не цікавилася політикою. Інтернетом гуляють «гарячі» фото заможної дівчини у білизні і топлес. А інсайдер натякнув: місце у партійній сотні багатій красуні купили – за 2 млн доларів. «Їздить на джипі Bentley. Помічена тільки в найдорожчих салонах Києва із собачкою, на тусовках у нічних клубах, ресторанах», – повідомляло джерело.

Назвали навіть ім’я «спонсора» – буцімто ним виступив екс-нардеп, колишній очільник Кримської та Львівської митниць Віктор Тимошенко, утім, останній таку інформацію відкидає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, Фото
В тему