10 Червня 2019
Новини

Страшна ДТП з лучанами на Рівненщині: 21-річний хлопець загинув, 17-річна дівчина в реанімації (фото)

Страшна ДТП з лучанами на Рівненщині: 21-річний хлопець загинув, 17-річна дівчина в реанімації (фото)

У Костопільському районі зіткнулися легковик із компанією молоді всередині та рейсова маршрутка. Одна людина загинула.

Стало відомо про смертельну ДТП з участю лучан на території Рівненської області напередодні, 9 червня. Автокатастрофа з летальним фіналом сталася в неділю, близько 12:30, поблизу села ставок на Костопільщині. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Рівненській області.  

Поліцейські на місці події встановили, що 21-річний лучанин, водій автомобіля Mazda 626, з невідомих поки причин, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із маршрутним автобусом Mercedes-Benz сполученням Костопіль – Рівне під керуванням 61-річного жителя села Деражне Костопільського району.

Унаслідок ДТП водій легковика отримав травми, несумісні із життям. Попри вжиті реанімаційні заходи, медикам не вдалося врятувати хлопцеві життя — він помер на місці пригоди.

Крім того, у салоні Mazda перебувало троє пасажирів, жителів Луцька. 17-річну дівчину із важкими травмами голови доставили до реанімації місцевої лікарні. 19-річний хлопець отримав відкритий перелом ноги, а 16-річна дівчина – закриту черепно-мозкову травму, забої грудної клітки та хребта. Обох після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

У маршрутному таксі перебувало орієнтовно п’ять пасажирів, ніхто з них до лікарні не звертався.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, Фото
В тему