4 Червня 2019
Новини

Кіт британського прем’єра вигадав нове застосування для лімузина Трампа (фото)

Кіт британського прем’єра вигадав нове застосування для лімузина Трампа (фото)

Кіт Ларрі, що мешкає в резиденції британського прем’єр-міністра на Даунінг-стріт, сховався у вівторок від дощу під лімузином президента США Дональда Трампа і відмовлявся йти.

Про це повідомляє Капітал із посиланням на телекомпанію MSNBC.

На фотографії, яку виклав у Twitter репортер телеканалу Білл Нілі, видно, що кіт сховався під задньою частиною броньованого лімузина Трампа під назвою «Звір».

«Він відмовляється покидати притулок», - написав репортер.

Як зазначив телеканал, невідомо, чи став цей інцидент причиною будь-яких затримок в пересуванні американського президента під час його державного візиту до Великобританії.

За інформацією телекомпанії, участь Ларрі у зустрічі Трампа і Мей не обмежилася інцидентом з кортежем: кіт також був помічений на спільній фотосесії лідерів двох країн. Він відпочивав на підвіконні, в той час як Трамп і Мей позували перед входом в офіс прем'єр-міністра.

Ларрі взяла з притулку сім'я колишнього прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона (2010-2016 роки), він оселився на Даунінг-стріт в 2011 році в зв'язку з навалою гризунів. Кот офіційно займає посаду головного мишолова урядової резиденції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер «Твін Пікса» Девід Лінч вперше отримає «Оскар»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози
В тему

Останні матеріали