4 Червня 2019
Новини

Шляхетний жест маршрутника розчулив українців (фото)

Шляхетний жест маршрутника розчулив українців (фото)

Зазвичай читаємо у ЗМІ про водіїїв маршруток, які, давлячись за копійку, ображають і виставляють з громадського транспорту учасників бойових дій.

Історії, де все навпаки, – рідкість. І днями така сталася у рейсовому автобусі сполученням Бердичів – Київ. На власні очі все бачив користувач Zenia Klimakin, який і розповів її у пабліку «Країни іншої не треба» у соцмережі Facebook. Автор посту описав діалог між шофером і військовослужбовцем, який зав’язався на очах у пасажирів вказаної маршрутки.

«Маршрутка Бердичів – Київ. Коли до столиці залишалось 10 км, автобус зупинив чоловік у військовій формі. Зайшов, протягнув водію гроші. «Хочете розміняти?» – Ні, заплатити за проїзд. – «Завдяки вам моя країна існує. Дякую. Заберіть гроші, сідайте», – пише чоловік і прикріплює фото із салону автобуса.

Цей вчинок водія рейсового автобуса різко контрастує із численними розповідями про маршрутників, які вступають у конфлікт з ветеранами АТО та учасниками ООС, яких не хочуть везти з пільгами. Натомість цей випадок зворушив людей і вселяє віру у благородність фаху водія громадського транспорту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, Фото
В тему