4 Червня 2019
Новини

«Старі мєнти»: у біографіях копів, які застрелили дитину, знайшли скандальні факти (фото)

«Старі мєнти»: у біографіях копів, які застрелили дитину, знайшли скандальні факти (фото)

Розкрили біографію затриманих поліцейських, підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому.

Про це повідомляє Telegram-канал The Newsroom. Після того, як учора в ефірі «24 каналу» були озвучені імена поліцейських, які вбили 5-річного Кирила Тлялова, про них «навели справки».

Отже, підозрювані – старший сержант Володимир Петровець і лейтенант Іван Приходько, яким сьогодні мають вручити підозру вже за 115 статтею КК (умисне убивство). Власники Telegram-каналу називають їх старими перепризначеними «мєнтами», яких оминула люстрація.

Отже, Володимир Петровець

Фігуранту справи про вбивство дитини 42 роки. Вже рік працює у відділі поліцейського реагування Переяслав-Хмельницької поліції. Спеціальність за освітою водій-пасічник. «Саме так! Жодної іншої освіти не має», – підкреслює автор публікації. ДАІшником Петровець став іще в 1999 році. У 2005 – 2006 роках працював у горезвісній «Кобрі» (розформованій у 2008-му через «фак», який продемонстрував Арсенію Яценюку заступник керівника підрозділу Олексій Кожа).

Після цього Петровець повернувся в дорожній патруль. У 2015 році, під час реформи МВС, його звільнили, а потім призначили командиром відділення роти особливого призначення № 1 у Києві. У 2017-му він знову повернувся на дороги Київщини поліцейським взводу № 5.

З березня 2018 року працює в секторі превенції водної поліції Переяслава-Хмельницького.

Іван Приходько

Другому підозрюваному у справі про вбивство маленького Кирилка – Іванові Приходьку – 31 рік. У 2007 році закінчив Київський індустріальний технікум. Після армії слюсар Приходько іде працювати в ДАІ. З 2010 року – водій у секторі матеріального забезпечення Голосіївського районного управління МВС. У 2011 році повертається працювати ДАІшником.

У 2015-му стає командиром відділення взводу в 5-й роті київської поліції. 17.02.2016 року звільнений з поліції за невідповідність, а вже наступного дня поновлений рішенням Окружного адмінсуду Києва. Повертається працювати патрульним у столичний регіон. У 2017 році Приходько отримав освіту в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Сковороди.



З 2018-го працює патрульним у Київській області.

Нагадаємо, 31 травня до лікарні Переяслава-Хмельницького, що на Київщині, доставили п’ятирічного хлопчика з вогнепальним пораненням у голову. Лікарі боролися за життя малюка, та через кілька днів, не приходячи до тями, Кирилко Тлялов помер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, Фото
В тему