17 Травня 2019
Новини

В боксі майже всі боксери сидять на допінгу – чемпіон світу Уайлдер

В боксі майже всі боксери сидять на допінгу – чемпіон світу Уайлдер

Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) американець Деонтей Уайлдер розповів про поширеність допінгу в боксі. Слова важкоатлета наводить «Бі-бі-сі».

«Хлопці на допінгу думають, що розумні. Вони хочуть обдурити систему. Забороняють один препарат, а в цей момент вже створюється інший, який ще не навчилися виявляти. Багато боксерів використовують допінг. Я знаю, що їм в цьому допомагають доктора. Як на мене, це просто сором - вживати заборонені препарати, дурити в такому жорсткому спорті», - заявив Уайлдер.

Раніше в травні американський боксер пояснив свої слова про бажання вбити суперника на рингу. «Це єдиний вид спорту, де ти можеш вбити людину і отримати за це гроші. Так чому б мені цим не скористатися?»- зазначив Уайлдер.

18 травня він проведе захист титулу проти співвітчизника Домініка Бриз. Уайлдер залишається непереможеним на професійному рингу. Він здобув 40 перемог, 39 з яких - нокаутом. Один з його боїв закінчився внічию: у грудні 2018 го американець не зумів здолати британця Тайсона Ф'юрі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, бокс, допінг, бокс, Відео
В тему