17 Травня 2019
Новини

«Даємо 30 днів. Думайте»: французьке видання вимагає вибачень від Зеленського за наклеп

«Даємо 30 днів. Думайте»: французьке видання вимагає вибачень від Зеленського за наклеп

Французьке видання вимагає публічних вибачень від Зеленського за наклеп. На вибачення видання дає новому президенту України 30 днів.

Причиною непорозумінь стали матеріали видання correspondant.news «Новий президент України почав користуватися порадою найближчого друга Путіна», які були опубліковані 15 травня на сайті.

За повідомленням видання, матеріали були перевидані багатьма ЗМІ в Україні, тому вони наробили багато галасу.

«Команда новообраного Президента України Зеленського оприлюднила спростування. Команда Зеленського сказала: «Французьке джерело використовує суб'єктивні судження автора статті, які насправді не підтверджені», - повідомляє видання.

Видання наводить перевірені наступні твердження, де не має суб’єктивних суджень.

1. Український парламент відклав призначення інавгурації і прийняв рішення перенести його на інший день, хоча Зеленський просив іншу дату.

2. Український парламент побоюється швидкого розпуску.

3. 22 квітня Медведчук розповів про можливий сценарій звернення Зеленського до громадян, який Зеленський використав 14 травня.

Яка з цих тверджень є «суб'єктивними судженнями автора статті, які не підтверджені в дійсності?»

«Ми боремося за різноманітну інформацію наших читачів, щоб у них була можливість отримати достовірну інформацію. І заяви команди нового українського президента шкодять нашій діловій репутації», - повідомили у виданні. Надмірна увага до Зеленського пояснюється тим, що він публічна особа і не випадково усіх цікавить зв’язок його з Медведчуком як представником проросійської сторони на иеренах України. «Нам здається дивно намагатися заперечити очевидне: реалізація Зеленським пропозицій українського політика Віктора Медведчука, який користується заслуженим інтересом і повагою найбільших європейських і світових ЗМІ за свою участь у врегулюванні конфлікту на сході України та звільнення ув'язнених.Хоча «команди Зеленського» не існує з точки зору закону, ми вважаємо, що Володимир Зеленський несе особисту відповідальність за все, що було зроблено від його імені, і ми просимо його вибачитися перед нашим сайтом за наклеп або довести, що ці обвинувачення необґрунтовані. 

Ми даємо вам 30 днів.

Думайте», - підсумовує видання. 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, Політика, суспільство, наклеп, володимир зеленський, франція, інтернет, змі
В тему